Te koop: Hanglampen voor meer sfeer in huis

Maak het sfeervol in huis

Welke plek vind je het fijnste plek je in huis. Waarschijnlijk denk je nu gelijk aan de woonkamer en je bent zeker niet de enige. De meeste tijd brengen we namelijk door in onze woonkamer Het is de plek waar we na een drukke dag tot heerlijk tot rust komen. Kan jouw woonkamer nog wel wat gezelligheid gebruiken. Met slechts enkele tips creëer je enorm veel sfeer in huis. Haal kleur in huis. Kleurgebruik is bepalend voor de sfeer in huis en de grootste verandering in huis bereik je met een pot verf. Zo zorg je voor direct voor meer eenheid in je interieur. Mooie tinten hiervoor zijn poeder roze warm grijs roest rood beige of okergeel. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat jou aanspreekt en hoe je je er bij voelt. Textiel zorgt voor een zachte touch. Vind je verven toch nog net iets te veel gedoe Geen probleem hoor Je kunt makkelijk en snel sfeer in huis brengen door het gebruik van textiel. Een vloerkleed zorgt bijvoorbeeld niet alleen voor warme voetjes maar verbind ook losse elementen met elkaar waardoor er een mooi geheel ontstaat. Een kleed zorgt letterlijk en figuurlijk voor warmte in huis en is daarnaast ook nog een prachtige eyecatcher. Ronde poefen vloerkleden en kussens nemen weinig ruimte in beslag en maken een ruimte wat zachter en zorgen voor balans. Ook zeker een aanrader Verlicht je woonkamer. 
Naast functionele verlichting zoals spotjes en hanglampen is het ook goed om na te denken over sfeerverlichting zoals een vloerlamp naast de bank een wandlampje naast je bed of een gezellig tafellamp op een kast met een warme lichtbron. Zo creëer je een gezellige sfeer in huis waar je goed bij kunt ontspannen na een drukke dag Het is clich maar kaarslicht zorgt ook voor een hoop warmte en gezelligheid. Dus inslaan maar want van kaarsen kandelaren en theelichtjes heb je nooit teveel Vergeet de decoratie niet. 
Kasten zijn praktisch en onmisbaar in de woonkamer maar berg niet aller er in op. Persoonlijke spullen geven een hoop sfeer dus zet die belangrijke dingen in het zicht zoals de souvenirs van die mooie reis foto s van familie en vrienden of die toffe platenspeler. Ook bloemen of planten in huis doen wonderen voor je interieur. Een mooie grote groene plant om meerdere kleine vaasjes met bloemen net wat bij jou past. Creëer een loungehoekje. Af en toe heb je een momentje voor jezelf nodig. Toch trek je lekker even terug met een wijntje en een goed boek of een leuke serie maar dan wel in een fijne loungehoek. Begint het bij jou ook te kriebelen om de boel weer eens flink om te gooien. Kijk dan op de website van WonenMetLef.



Kosten: N.o.t.k.



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.




Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:11-06-2019 om 13:02u
Door:Leco
Bekeken door: 2243 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Breda
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.